fbpx

Cel mai bun aparat de aer conditionat portabil

Căutați o modalitate ușoară și eficientă din punct de vedere energetic de a vă răci apartamentul? Irosiți bani folosind aerul conditionat central doar pentru a răcori o cameră? Căutați să dezumidificați aerul pe măsură ce îl răcoriți? Aveți nevoie de o soluție alternativă și compactă de răcire pentru autovehiculul dumneavoastră sau pentru remorca de călătorie?

Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, atunci un aparat de aer condiționat portabil poate fi perfect pentru dumneavoastră. Haideți să explorăm unele dintre avantajele pe care le puteți obține din unitățile de aer portabile, astfel încât să vă puteți face o idee mai detaliată asupra lor.

Cuprins

✔ Fără restricții

Multe clădiri de apartamente și chiar ordonanțele orașului nu vă permit să aveți un climatizor pentru geamuri. Aparatele portabile de aer condiționat sunt o alternativă excelentă, deoarece acestea nu ies din exteriorul casei tale. De asemenea, așa cum sugerează și numele lor, sunt portabile, astfel încât este ușor să le mutați din cameră în cameră.

✔ O unitate mică pentru un spațiu mic

Aparatele de aer condiționat portabile sunt perfecte dacă locuiți într-un spațiu mic. Multe persoane care locuiesc în apartamente de tip studio constată că un aparat de aer condiționat portabil se potrivește perfect nevoilor lor. De asemenea, nu este necesară o instalare permanentă, astfel încât configurarea este extrem de rapidă și ușoară.

De asemenea, atunci când trăiești într-un spațiu mic, lumina naturală, priveliștile și alte beneficii ale ferestrei pot fi elemente importante pe care nu preferi să le sacrifici. Spre deosebire de aparate de aer condiționat pentru ferestre, care ocupă majoritatea unei ferestre, aparatele de aer condiționat portabile ocupă doar o fracțiune din deschidere, păstrând spațiul prețios al ferestrei.

✔ Reduceți costurile și păstrați răcoarea

Aparatele de aer condiționat portabile sunt utilizate și din motive economice. Sunt suplimente grozave pentru sistemele centrale de aer condiționat, care pot fi foarte scumpe pentru a rula atunci când lucrează din greu pentru a vă răci întreaga casă. În zilele în care ai nevoie doar de răcire pentru una sau două camere, aparatele de aer condiționat portabile sunt un bun partener cu aerul central, permițându-ți să scadă semnificativ utilizarea unității centrale.

✔ Răcire alternativă pentru mașină

Multe autovehicule, remorci de călătorie sau camionete pop-up au sisteme de răcire nesigure. Indiferent dacă stilul tău de viață este ca o vacanță temporară sau ca o casă permanentă, vei dori să fii confortabil în spațiul tău. Un aparat de aer condiționat portabil oferă o soluție unică de răcire perfectă pentru spațiile mici de locuit din vehiculele de agrement.

✔ Răcește și dezumidifică în același timp

În cele din urmă, aparatele de aer condiționat portabile nu numai că răcesc aerul, dar îl și dezumidifică, lăsând spațiul atât rece cât și uscat. Dacă suferiți de alergii, este important ca nivelul de umiditate să rămână scăzut.

De asemenea, dacă locuiți într- o zonă cu umiditate ridicată, știți că umiditatea poate fi la fel de opresivă și de incomodă ca și căldura. Aparatele de aer condiționat portabile sunt practic două unități într-una singură, scăpând aerul de umiditate și căldură simultan. Dacă umiditatea se întâmplă să dureze mai mult decât căldura, multe modele dispun de un mod Dehumidify-Only, care va continua să îndepărteze umezeala fără să răcească.

Aparatele de aer condiționat portabile devin mai populare ca niciodată. Deoarece tot mai mulți oameni recunosc avantajele deținerii unuia, popularitatea lor va continua să crească. Când aveți în vedere opțiunile dumneavoastrăde răcire, luați în considerare faptul că un aparat de aer condiționat portabil ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

2. Cum alegeți APARATUL DE AER CONDIȚIONAT PORTABIL? Criterii ?

Aparatele de aer condiționat portabile sunt opțiuni excelente de răcire pentru camere și apartamente fără acces la curent alternativ. Sunt ușor de instalat, adaugă răcire instantanee și vin cu tone de caracteristici pentru o operare simplă. 

Este recomandat să luați în considerare aceste aspecte importante înainte de a cumpăra un aparat aer conditionat portabil pentru casa sau biroul dumneavoastră: 

 • Performanța
 • Tipologia – de ce portabil și nu de perete?
 • Tehnologia
 • Funcționalitatea – opțuni de utilizare, de exemplu: antipraf, ionizare, umidificare, etc.
 • Consumul de energie
 • Nivelul de zgomot
 • Facilități
 • Caracteristici cheie: Timer, Ventilație, Dezumidificare, Control de la distanță, etc.

AC portabile sunt clasificate în unități termice britanice (BTU) pe oră. Modelele cu rating BTU mai ridicat oferă o mai mare putere de răcire și pot acoperi încăperi mai mari. Este important să cumpărați un aer condiționat portabil adecvat spațiului dumneavoastră pentru a vă asigura că nu pierdeți energie sau să nu pierdeți banii pe unul care nu vă poate răci în mod corespunzător camera.

În timpul procesului de răcire, AC-urile portabile produc aer cald care trebuie evacuat din furtunul lor. De aceea este recomadat să vă achiziționați un aer conditionat portabil fara furtun de evacuare. Astfel veți avea posibilitatea să îl puneți în orice loc din încăpere.

Dacă vă preocupă nivelul de zgomot, comparați nivelurile de decibeli (dB) produse de diferite unități. Pe piața de desfacere a aparatelor de aer condiționat portabil se găsesc și modele silențioase.

ținând cont de raportul calitate/preț alese de pe AlecoAir recomandăm următoarele :

Pe lângă multitudinea de beneficii a acestui aparat, cu ajutorul funcției Wi-fi și aplicației AlecoAir instalată pe mobil puteți să vă controlați AC de oriunde și oricând. În funcție de dorințele dumneavoastră porniți sau opriți unitatea, schimbați temperatura, modurile de control și adaptați viteza ventilatorului pentru a vă satisface cât mai bine.

Acest aparat de aer condiționat portabil poate fi utilizat în casă sau la birou, pentru a asigura răcire în camere de aproximativ 15-25m².

La doar 24 de kilograme și cu avantajul roților, este ușor de mutat după cum este necesar, iar telecomanda vă permite să schimbați setările fără a fi nevoie să vă deplasați la unitate. Un kit de ferestre face răcirea mai eficientă.

Este adevărat că acest aparat de aer condiționat mobil are într-adevăr toate avantajele dorite de oricine și este perfect pentru orice spațiu. Are capacitatea de răcire de 2,1 kW, ceea ce înseamnă că poate răcori fără efort camere de până la 26 metri pătrați, până la 16 ° C. Totul la acest AC mobil este realizat într-un design bine pus la punct, pentru a oferi o imagine de ansamblu a celor mai importante caracteristici ale sistemului de aer condiționat.

AC mobil PAC 2000 X este controlat complet prin intermediul panoului său de comandă sau al telecomenzii infraroșii furnizate. Datorită controlului microprocesorului sunt disponibile o serie de opțiuni suplimentare, dispozitivul poate fi, de exemplu, pornit sau oprit automat cu întârziere prin intermediul funcției de temporizare. Căldura este evacuată afară cu ajutorul unui furtun de aer de evacuare.

Avantajele reale ale acestui aparat de aer condiționat sunt:

 • unitate monobloc
 • clima 3 în 1
 • funcția de timer
 • filtrul de aer ușor de demonat
 • ușor de întreținut
 • telecomandă cu infraroșu
 • afișaj de temperatură °F sau °C
 • suflare automată și 3 moduri de suflare
 • direcționare reglabilă de evacuare a aerului
 • Clasa A
 • 2,1Kw putere de răcire

Aparatul de aer condiționat are o capacitate maximă de răcire de 2,0 kW (7,000 BTU) la un debit de aer maxim de 320 m³ / h

Acest aparat de aer condiționat mobil este economizor de spațiu, fiind extreme de compact, se încadrează în orice ungher al camerei și poate fi folosit și ca dezumidificator .

Date tehnice relevante:


– Potrivit pentru camere până la aprox. 65 m³
– Tip: monobloc
– Capacitate de răcire maximă: 2,0 kW / 7,000 BTU
– Performanță de aer maxim: 320 m³ / h
– Performanță de dezumidificare max .: 0,8 l / h
– Tensiune de alimentare: 220 -240 V / 50 Hz
– Refrigerent: R290
– Cantitate de agent frigorific: 0,48 kg
– Nivel de zgomot (distanță 3m): 53 db (A)
– Greutate: 19 kg
– Furtun de descărcare: 1,5 m / Ø 150 mm

Aparat de AC mobil 4 în 1: răcire și încălzire, ventilare și dezumidificare.

Lasă un comentariu