fbpx

Top 3 electrocasnice pe care să le ai în bucătărie

Electrocasnice perfecte pentru oameni ocupați

Am pregătit pentru tine o selecție de 3 produse care îți vor permite să te bucuri de gustul copilăriei, fără să renunți la activitățile zilnice și suntem siguri că cei mici vor fi cei mai bucuroși, iar cei mari vor găsi și mai mult timp pentru familie. 

Indiferent că recunoaștem sau nu, plăcerea pentru alimentele crocante și prăjite ne-a stârnit întotdeauna remușcări. Cine ar putea spune nu unei porții de cartofi prăjiți împărțite cu întreaga familie, sau a unui pui crocant și aromat, numai bun de consumat într-o zi de duminică? Uleiul folosit excesiv pentru prăjit poate fi o adevărată bombă de calorii și de aceea poate ai fost tentat să renunți la cartofii prăjiți sau puiul crocant. Ei bine, noi îți spunem că nu trebuie, pentru că am găsit soluția perfectă pentru toți pofticioșii.

Dacă ți-am spune că poți savura aceiași cartofi prăjiți, fără pic de ulei? Așa-i că sună aproape prea bine?

DE CE ESTE SPECIALĂ ?

Datorită aerului fierbinte, Air Fryer Deluxe prăjește mâncarea ta preferată fără a o scufunda în ulei sau alte grăsimi vegetale. Și dacă te gândești la faptul că alimentele se vor lipi, îți vom spune că învelișul antiaderent împiedică alimentele să se lipească. Iar dacă tot nu te-am convins, îți vom spune că toată familia poate mânca la aceeași oră, pentru că un coș de prăjit de 3.2 litri îți găzduiește mâncarea pentru întreaga familie.

 

Nu trebuie să îți mai faci griji că uiți mâncarea pe foc sau în cuptor- friteuza are un cronometru integrat care poate fi setat și până la 30 de minute, în funcție de tipul alimentelor. Cu alte cuvinte, îți setezi timpul de gătire, stabilești temperatura ( reglabilă între 80-200 grade C) și ai mai mult timp pentru tine și cei dragi.

      Iar dacă gătitul te sperie și ești novice în bucătărie, air fryer-ul e cel mai bun prieten al tău- vine cu recomandări în legătură cu timpul de preparare al alimentelor și în timp va deveni micul tău secret din bucătărie.

    Dacă partenerul/partenera de viață ține dietă, iar tu adori gustul cărnii prăjite, puteți ajunge la un compromis, cu o investiție unică: un singur aparat electrocasnic pe placul mâncăcioșilor și al pofticioșilor care au grijă de siluetă.

Dar să nu uităm de pasiunea nevinovată pentru dulce. Ce ai spune dacă ai putea să te bucuri acasă de biscuiții pe care îi cumperi mereu pentru cafeaua de dimineață, sau pentru pauza de dulce de la birou? Cum ar fi să-ți faci proprii biscuiți cu minim de efort, dar să devii propriul tău patiser care își răsfață întreaga familie cu biscuiți delicioși, dulci și sărați? Noi îți spunem că ești la un click distanță de zâmbetele pline de satisfacție ale celor mici, când gustă dintr-un biscuite fierbinte. 

De astăzi, desertul poate fi lipsit de adaosurile  din comerț, pline de zahăr și aditivi alimentari. Un desert sănătos este o plăcere care poate deveni posibilă, iar formele de biscuiți stârnesc interesul celor mici- altfel că îi poți implica în procesul de facere al biscuiților, după propria rețetă.

De ce ai alege Aparatul de biscuiți și Fursecuri? Pentru că vei avea un ajutor de nădejde în stăpânirea consumului de zahăr din cadrul căminului tău, vei face în scurt timp dulciuri delicioase și îți vei putea surprinde și colegii de la birou cu prăjituri homemade, cu un minim de efort. Vei putea face 13 fursecuri simultan, iar plăcile interioare din granit vor asigura o coacere uniformă, fără emoții. Nu trebuie să îți faci griji pentru depozitare, pentru că aparatul de fursecuri ocupă puțin loc și îl poți depozita chiar și pe verticală.

    Ușor de folosit, pentru dulciuri sănătoase.

Espresso Coffee Machine Deluxe Delimano

Cea de-a treia recomandare vine în alegerea unui espressor care să ne facă diminețile mai ușoare. Uită de drumurile zilnice la cafeneaua ta preferată- adu-o la tine acasă, prin Espressorul Machine Deluxe! Pentru că el preferă un espresso fără lapte, ea adoră cappucino, iar prietenii vin mereu câte 4 și beau doar latte machiatto, noi ți-am selectat unul dintre cele mai bune produse, care vor satisface toate gusturile! Pentru că secretul unei dimineți cu zâmbet stă și în spatele unei cafele savurate în drum spre servici, noi ne dorim să te vedem zâmbind cât mai des și de aceea îți recomandăm să nu faci rabat de la calitate când vine vorba de plăcerile personale.

Ce are special ?

Espressorul Coffe Machine Deluxe Delimano are un design modern și se potrivește ușor în orice bucătărie. Este silențios, deci vei putea bea cafea la orice oră, fără să-ți trezești vecinii sau partenera de viață. Pentru momentele în care ai musafiri, vei putea pregăti câte două cafele în același timp, iar funcția de încălzire se va asigura că vei bea mereu o cafea caldă. Diversitatea este partea noastră preferată, astfel că poți bea câte un tip de cafea diferit în fiecare zi a săptămânii- cappucino, latte machiatto, espresso, cafe lungo- toate într-un singur aparat menit să îți facă trezirea mai plăcută. Și dacă te gândești la preț, îți vom spune să faci un simplu calcul: cât plătești în total în fiecare lună, pentru cafeaua cumpărată de cel puțin 2 ori, din oraș?

Produs de calitate

Investiția în produse de calitate se răsplătește prin confort și o stare de bine, prezentă în fiecare zi.

   Espressorul Coffee Machine Deluxe îți promite o utilizare ușoară, astfel că vei avea nevoie doar de cafea, apă și o priză disponibilă- pe urmă va trebui să îl lași să îți facă dimineața mai frumoasă. Este ușor de întreținut, iar tăvița de picurare de sub filtrul de cafea este detașabilă, astfel că aproape se curăță singur. Fă-ți viața mai ușoară și adu-ți la tine acasă produsele din cafeneaua ta preferată. Pregătește-ți niște biscuiți delicioși în timp ce se pregătește cafeaua și surprinde-ți prietenii de la birou cu mirosul de fursecuri proaspete !

  

Iar mai târziu, vino acasă și pregătește-ți o masă delicioasă și sănătoasă, profitând de timpul liber pe care ți le oferă cele trei produse electrocasnice recomandate.

De câte ori nu ți-ai adus aminte cu drag de prăjiturile bunicii, cartofii prăjiți pe care îi mâncai alături de frații mai mari  sau mirosul de cafea pe care o savurau părinții duminică?

   Știm că în ziua de azi timpul pentru activități a devenit din ce în ce mai scurt, iar cel petrecut în bucătărie a avut cel mai mult de suferit: nu mai avem timp să preparăm cele mai iscusite dulciuri sau mâncăruri,  însă nerăbdarea de a gusta dintr-un preparat proaspăt gătit e mereu la fel.

Ești la un click distanță de plăceri nevinovate și timp liber pentru hobby-uri și după-amieze relaxante !

Lasă un comentariu