fbpx

Cel mai bun cărucior 3 în 1

Au început pregătirile necesare pentru apariția unui nou membru al familiei tale, dar nu ești sigur ce cărucior ar fi cel mai potrivit? Înainte de a lua o decizie este recomandat să te documentezi temeinic pentru a descoperi exact care sunt avantajele și ce trebuie să cauți atunci când vrei să achiziționezi un cărucior.

Pentru a-i asigura bebelușului tău, încă din prima zi de viață, liniștea și confortul dorit, este indicat să îți îndrepți atenția către cărucioarele 3 în 1, care pot fi utilizate cu ușurință pentru toate nevoile sale de călătorie.

Cuprins

✔ Stil și confort

Ai posibilitatea să călătorești în stil și confort cu ajutorul căruciorului 3 în1. Acesta oferă o modalitate de călătorie versatilă, ideală pentru părinții care sunt în căutarea unei soluții de dimensiuni unice.

Acesta este potrivit încă de la nașterea copilului, deoarece acest sistem de călătorie multifuncțional se adaptează pe măsură ce copilul crește și este format din 3 părți esențiale: landou – utilizabil în primele luni de viată ale copilului și face posibilă așezarea acestuia în poziție culcată, scoica – care este folosită pe post de scaun auto al bebelușului și cadrul de cărucior tip sport – de mare folos atunci când bebelușul crește și poate sta în poziție șezută.

 

Un cărucior pentru copii oferă beneficii reale pentru plimbările lungi sau ocazia ca părintele să împingă căruciorul în timp ce face jogging, ca mijloc de a-și îmbunătăți propria sănătate și bunăstare. Astfel un cărucior 3 în 1 le permite părinților să atingă două obiective: copiii lor sunt plimbați în aer liber și obțin aer curat, în timp ce părintele se poate implica în propriile obiective de activitate fizică.

Alegerea unui căruț 3 în 1 de cea mai bună calitate, sigur și confortabil atât pentru bebeluși cât și pentru părinți este esențială.

Vizionarea site-urilor web poate fi dificilă și citirea recenziilor unui cărucior copii al unei companii anume poate fi adesea părtinitoare. În cele ce urmează voi puncta cele mai importante elemente de care trebuie să ți cont atunci când te decizi să cumperi un cărucior.

✔ Siguranța copilului

La fel cum tipurile de cărucioare s-au extins de-a lungul anilor, la fel și numărul de funcții. Unele caracteristici ale cărucioarelor vor face plimbarea copilului tău mai confortabilă și sigură, în timp ce altele, cum ar fi suporturile pentru pahare și coșurile de cumpărături, se adresează părinților. Iată câteva dintre caracteristicile căruciorului care pot afecta siguranța copilului tău.

 • Centura de siguranță: achiziționează un cărucior cu o centură de siguranță robustă care împiedică copilul să alunece.
 • Sistem de frânare: verifică dacă căruciorul pe care intenționezi să îl cumperi are o frână bună, una care funcționează corect și care blochează ambele roti.
 • Roți robuste: ai grijă să verifici dimensiunile și calitatea roților. Sunt indicate roțile de dimensiuni mai mari cu aspect robust care să poată fi folosite atât pe stradă cât și off-road.

✔ Greutatea

Cu cât căruciorul este mai ușor, cu atât este mai ușor să îl împingi, să călătorești, să îl împachetezi în mașină, să îl urci pe scări și așa mai departe. Greutatea optimă pentru un carucior de nou născut este în jur de 5-7 kilograme. Ține cont totuși că greutatea nu este egală cu calitatea, iar căruciorul ideal este cel care acoperă cât mai bine toate nevoile copilului și ale mamei, într-o manieră sigură și confortabilă.

✔ Confortul

Majoritatea cărucioarelor vin doar cu elementele de bază. Achiziționarea unui cărucior care conține și diverse accesorii nu va oferi doar mai multe funcționalități, ci va face copilul tău să se simtă mai confortabil în cărucior. Ia în considerare unele dintre aceste elemente de confort și accesorii pentru bebeluși:

 • Scut de vreme pentru cărucior : asigură un confort crescut bebelușului pe timp de ploaie, vânt sau zăpadă
 • Husă pentru cureaua de siguranță : curelele pentru cărucioare nu sunt confecționate din cel mai confortabil material. Pentru a preveni iritarea pielii bebelușului este indicată folosirea unor bureței moi pentru umeri care asigură atât protecție, dar și un confort sporit.
 • Inserții capitonate: Inserțiile capitonate asigură un confort crescut prin faptul că menține copilul poziționat pe partea din centru a căruciorului.
 • Spătar reglabil: Aceste tipuri de spătare asigură bebelușului tău o poziție confortabilă atunci când este treaz sau atunci când doarme, dar și în funcție de vârsta acestuia.

✔ Rezistența

Orice părinte care achiziționează un cărucior 3 în 1 își dorește ca acesta să fie cât mai rezistent în timp. Calitatea produsului este direct legată de rezistența acestuia, de aceea este important să cumperi un caruț construit din materiale de calitate, cu roti solide și durabile și o ramă puternică din aluminiu.

✔ Întretinere și ingrijire

Cărucioarele – chiar și cele mai ieftine – sunt printre acele obiecte pe care nu le înlocuiești în fiecare sezon. De aceea, curățarea și îngrijirea regulată este o necesitate, atât pentru rezistența în timp a căruciorului, dar și pentru siguranța copilului tău. Acestea fiind spuse, un cărucior performant este acela care se poate întreține cât mai ușor, fără a răpi prea mult timp părinților. În acest sens sunt recomandate cărucioarele care se demontează rapid și care oferă acces facil de curățare a tuturor părților componente.

3.Ce accesorii trebuie să aibă un cărucior 3 în 1?

 • Spațiu de depozitarenecesar pentru a transporta orice, de la obiecte necesare bebelușului tău până la diverse cumpăraturi făcute în timpul deplasării.
 • Curele de siguranță  – cele mai indicate sunt cele care au 5 puncte de prindere
 • Suportul pentru biberon și pahare – acest accesoriu este extrem de important, deoarece bebelușii trebuie hrăniți foarte des în acea perioadă de dezvoltare.
 • Tăvița frontală – oferă copilului extra ajutor în ceea ce privește menținerea posturii corecte, însă este și o suprafață pe care acesta își poate ține jucăriile sau alte obiecte.
 • Scutul pentru vreme –  esențial pentru protecția bebelușului împotriva instabilității vremii sau soarelui excesiv
 • Frâne calitative – orice cărucior performant trebuie să aibe atât frâne de parcare, dar și frâne de mâner, extrem de utile când atunci când te afli în plină mișcare.
 • Mânerul – un mâner de înaltă calitate ar trebui să fie reversibil, prevăzut cu o căptușeală pufoasă pentru un confort sporit.

ținând cont de raportul calitate/preț alese de pe chicco.ro

La Chicco întotdeauna vei găsi: cărucior pentru copii, cărucior bebe 3 în 1, cărucioare ieftine  fabricate respectând normele de siguranță și confort, atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Iată o listă cu topul căruciarelor 3 în 1, care tine cont de elementele menționate în acest articol, dar și de testimonialele celor care au mai cumpărat astfel de accesorii.

Chiar dacă are prețul cel mai mic de pe site, acest cărucior are toate caracteristicile necesare facilitării unei plimbări perfecte pentru copilul tău, încă din prima sa zi de viață. Conține toate elementele esențiale pentru un cărucior multifunctional și vine accesorizat și cu o geantă de depozitare.

Acest cărucior este o soluție ideală, potrivită pentru nou-născuții de până la 6 luni. Interiorul spațios, cu saltea moale asigură confortul celui mic, în timp ce construcția ușoară (doar 3,6 kg) facilitează transportul părintelui. Acoperirea solară hidrofugă și șorțul oferă o protecție excelentă împotriva oricăror elemente meteorologice.

Acest cărucior 3 în 1 include scaunul auto 0+ cu centură de siguranță în 3 puncte și copertină. Inclusiv perna reductoare detașabilă, umărul căptușit și cureaua de croi, asigură siguranță și confort pentru bebelușul tău de la naștere până la 13 kg. 

Trio-ul Chicco Best Friend Comfort Optical Jungle este fuziunea perfectă între artă și natură, unde culoarea verde a frunzelor se îmbină cu țesăturile liniilor albe și fuchsia, conferind un stil unic. A fost conceput special pentru a simplifica viața părinților și pentru a însoți primii 3 ani din viața copilului cu confort și stil. Protecție maximă în toate condițiile meteorologice: copertina este echipată cu protecție UV50 + și tratament hidrofug pentru a proteja copilul de soare și ploaie.

Acesta este un sistem ușor de călătorie format dintr-un landou, cărucior sport și scaun auto pentru micuțul tău. Un set elegant și potrivit 3 în 1 care este ușor, versatil și practic. Ușor de utilizat, ușor de pliat și compact odată pliat, se caracterizează printr-o formă curată, minimă, care este îmbogățită cu detalii prețioase pentru a vă face viața mai ușoară de părinte.

Căruciorul are capacitatea de a fi ușor închis cu un singur mâner, precum și de a sta singur când este pliat. Scaunul auto este ușor de configurat și oferă confort și siguranță superioare nou-născuților. Acest cărucior corespunde nevoilor copiilor de la naștere până la trei ani.

Acest cărucior aduce o adevărată soluție de simplitate și intuitivitate pentru a ușura viața părinților în primii 3 ani de viață ai bebelușului. Dotat cu landou , scaun auto și un cărucior sport; fiecare element al trio-ului a fost studiat pentru confort maxim. Ca și accesorii include apărătoare de ploaie, protecție pentru piciorușe, adaptor pentru scoică și kit de prindere a landoului la mașină.

Lasă un comentariu