fbpx

Cel mai potrivit MOBILIER DE GRĂDINĂ pentru tine

 Un mobilier de grădină potrivit ție și familiei tale îți poate transforma timpul liber într-un adevărat răsfăț. Petrecerea timpului în aer liber are nenumărate beneficii pentru corp, minte și pentru întreaga familie- opțiunile sunt nelimitate și fiecare se poate bucura de hobby-ul personal, fiind cu toții în același timp, împreună.

Și totuși cum alegem un mobilier de grădină care să se potrivească membrilor familiei?

Noi îți vom propune o listă de 3 criterii pe baza cărora să îți alegi singur mobilierul de grădină, până la finalul acestui articol.

bonami.ro
Cuprins

✔ Spațiul disponibil

Fie că stai la casă și te bucuri de o grădină spațioasă, sau locuiești la bloc și ai propria ta terasă, alegerea mobilierului ar trebui să țină cont de funcționalitatea locului. Pe lângă mobilier vei avea nevoie de un spațiu liber pentru diverse activități, fără ca acesta să fie îmbâcsit de scaune și o masă prea mare.

În funcție de numărul de membri ai familiei și ai invitaților care te vizitează săptămânal, poți alege între un mobilier tip

4 scaune și o masă

Două scaune și o masă

Masă joasă și două canapele

O canapea și două fotolii

Dacă locuiești la casă, te sfătuim să alegi un model care să includă și o canapea la care poți adăuga și scaune, pentru momentele în care ești vizitat de prieteni  . O canapea poate fi folosita de 2 persoane, dar poate fi și foarte relaxantă în timp ce partenera ta de viață se relaxează cu o carte bună.

Fotoliu din lemn de eucalipt

Fotoliu din metal La Forma

Fotoliu din ratan artificial

Fotoliu Hartman Alice

Dacă locuiești la bloc și dispui de un spațiu limitat, te sfătuim să alegi un set de 4 scaune și o masă . Astfel setul îți va ocupa loc foarte puțin și tu te vei putea bucura de tot locul liber.

✔ Confort

    Oferta pentru mobilierul de grădină este variată însă mereu trebuie să ții cont de confortul propriu și al familiei. Ce vă place să faceți împreună? Organizați mese în familie sau seri de joc? Copiii își aduc des prietenii acasă? Locuiți singuri și vă place să vă relaxați citind, stând întinși?

Există câte un mobilier perfect pentru fiecare nevoie- tu doar asigură-te că parcurgi până la sfârșit acest articol și îl vei găsi pe cel ideal pentru tine.

Spre exemplu, avem pentru tine selecția următoare:

Set pentru familie

Set pentru cuplu tanar

Set pentru familie si invitati numerosi

Mobilier de șezut - colecție

✔ Îngrijirea mobilierului

De ce este important tipul de material al mobilierului? Pentru că tu va trebui să te asiguri de viața lungă a acestuia și de aceea, trebuie să alegi cu grijă și conform modului și timpului de folosință.

3.1.Mobilierul de grădină din lemn artificial este foarte rezist și nu necesită îngrijire specială. Poți să îl lași afară pe tot parcursul anului, deoarece lemnul este tratat cu protecție UV și este foarte rezistent. În general, mobilierul se curăță ușor cu apă și săpun .

3.2.Mobilier de grădină din plastic reprezintă o variantă mai accesibilă, dacă bugetul de care dispui nu este foarte mare, dar totuși îți dorești ceva de calitate. Mobilierul pe care ți-l recomandăm este realizat din plastic rezistent care nu se pătează în timp și nu se decolorează.

3.3. Mobilierul de grădină din aluminiu poate fi lăsat afară chiar și în sezonul rece, ocupă puțin spațiu și este în același timp ușor de mutat. Este ideal pentru persoanele care stau la bloc.

3.4 Mobilierul de grădină din lemn masiv oferă grădinii și terasei tale un design rustic, făcându-te să te simți în fiecare zi ca în vacanță. Durata lungă de viață se datorează și modului în care este prelucrat, încadrându-se perfect în design-ul grădinii tale. Pentru un plus de îngrijire, îți recomandăm să tratezi din când în când mobilierul din lemn masiv cu ulei.

Un mobilier bine ales îți poate transforma vara într-o experiență de vacanță. O investiție bună te va recompensa prin timp de calitate petrecut în aer liber, o minte lipsită de stres și mese delicioase alături de toți cei dragi. Și în plus, de ce să pleci la terasă să savurezi o cafea, când poți aduce terasa la tine acasă ?!

Lasă un comentariu